Software for Datacenters

Terug naar Datacenters

De software die OTS gebruikt is van Future Facilities, waarmee elektronica en ruimtes thermisch en flow technisch inzichtelijk worden gemaakt. Als bedrijven zelf deze simulaties willen uitvoeren, dan biedt OTS de software . OTS is de vertegenwoordiger van Future Facilities in de Benelux.

slide-images-05

 

 

 

 

Future Facilities maakt CFD software voor het simuleren van elektronica en gebouwen HVAC. Zij richten hun software vooral op het verbeteren en het in kaart brengen van de koeling van service ruimtes.

De software wordt onderverdeel in Design en Management. Hieronder kunt u lezen wat deze precies inhoudt.

 

Design

Inleiding..

6SigmaRoom

De 6SigmaRoom maakt voor ontwerpers en facility managers mogelijk om een ontwerp te maken van een nieuwe of bestaande faciliteit. 6SigmaRoom wordt een 3D virtuele ruimte, waarin plaatsing van de apparatuur, kabels, buizen, etc., hun interactie laat zien. 6SigmaRoom laat zien hoe de thermische prestaties te optimaliseren zijn

6SigmaRoom Lite

6SigmaRoomLite is het instapmodel, die een eenvoudige benadering van de opbouw van een duidelijk en nauwkeurig beeld van een conceptueel ontwerp weergeeft. Het modelleert, test en analyseert uw gehele datacenter, met inbegrip van infrastructuur, koeling, kasten en apparatuur.

Andere pakketten die OTS ook aanbiedt zijn:

  • 6SigmaRack
  • 6SigmaViewer

 

Management

Inleiding…

6SigmaFM

Er zijn wijzigingen in het datacenter noodzakelijk vanwege de marktvraag. Deze veraderingen zorgen voor een wijziging in de architectuur van opstelling in het datacenter. Deze wijzigingen kunnen leiden tot het ontstaan van hotspots. Om dit te voorkomen biedt dit pakket de mogelijkheid om een visuele simulatie te doen voordat de wijziging in de praktijk wordt aangebracht. Op deze manier kan voorspelt worden wat binnen het datacenter zal gebeuren.

Andere pakketten die OTS ook aanbiedt zijn:

  • 6SigmaITM
  • 6SigmaRoomPlanner
  • 6SigmaRack
  • 6SigmaViewer
  • 3rd Party Integration