Services Datacenters

Terug naar Datacenters

slide-images-01

Datacentra worden gekoeld dmv air-conditioning. Om ‘hotspots’ in apparatuurverzameling te voorkomen dient de luchtcirculatie gebalanceerd te worden. Maar hoe?

De organisatie in een data cabinet kan vooraf gesimuleerd worden zodanig dat de hitte-afvoer inzichtelijk wordt. Het ontwerp, de rangschikking van de apparatuur, verandert mee met de capaciteit van het datacenter. OTS maakt simulaties van uw situatie met geavanceerde software van Future Facilities. Het technisch in kaart brengen van de huidige ruimte gebeurt d.m.v. site survey en onsite metingen, het opbouwen van een CFD model van de ruimte, het modelleren en verbeteren en vervolgens beheren. OTS herkent de zogenoemde ‘hotspots’ en pakt deze aan. Wanneer het programma ge├»mplementeerd is blijven we verbonden met uw datacentrum, zodat wij bij verandering opnieuw kunnen simuleren.

De service is doorlopend. Het regelmatig uitvoeren van simulaties houdt de hitte-ontwikkeling in de praktijk in de gaten. Met deze methode wordt het energie verbruik effici├źnt doch afdoende voorzien.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.